Animáció készítés, reklám rajzfilm készítése kedvező árakon! – Rajzfilmanimacio.hu

Animáció készítés árak, egyedi árajánlatkérés - Rajzfilmanimacio.hu

Az animáció készítés díja többnyire a rajzfilm technikáitól és hosszától különbözhetnek. A nekünk küldött levélben említse meg hogy mennyi egyedi rajzfilmfigurára van szükség, illetve milyen hosszú animációra tartana igényt!

Amennyiben még nem látta munkáinkat, tekintse meg animációs videó galériánkat!

Nagyobb filmes vállalkozások képesek akár milliókat is elkérni egyetlen perces rajzfilmkészítés munkájáért, nálunk ennek csupán a töredékéért juthat hozzá akár egy héten belül, ami mellé még bónuszokkal is megjutalmazzuk!

Animáció készítés árak, ajánlatkérés
Animáció készítés árak kedvezményekkel

Minden animációs videóhoz INGYEN AJÁNDÉKBA jár:

Amennyiben kérdése van, töltse ki az alábbi űrlapot és keressen bizalommal!

Fontos! Az animáció árak ÁFA mentesek, és bruttóban értendőek!

Animáció készítés árak
A postagalambunk sosem alszik!

Hogyan zajlik nálunk az animáció rendelés menete, az animáció készítés folyamata?

Konzultáció az animáció stílusával és tartalmával kapcsolatosan

Rövid konzultációt követően a reklámszöveg alapján elkészítjük a szöveges forgatókönyvet, majd elküldjük megtekintésre. A forgatókönyv javítására ártól függetlenül van lehetőség, akár az animáció készítése közben is!

Megbízási szerződés kitöltése

A megbízási szerződés kitöltését és aláírását követően – ami az animáció díját és a határidőt is tartalmazza – kezdjük el az animációs munkálatokat.

Igény szerint a meglévő szöveges forgatókönyv mellé a képes forgatókönyvet készítjük el, ami jelenetről jelenetre tartalmazza vázlatosan a szöveges forgatókönyv szerinti képi megjelenítését.

Rajzfilmfigurák megtervezése - Rajzfilm animáció készítése esetén

Igény szerint a meglévő szöveges forgatókönyv mellé a képes forgatókönyvet készítjük el, ami jelenetről jelenetre tartalmazza vázlatosan a szöveges forgatókönyv szerinti képi megjelenítését.

Termék lemodellezése 3D-ben - 3D animáció készítés esetén

A megrendelő által küldött referenciaképek alapján elkészítjük a bemutatni való termék valószerű 3D-s modelljét. Az elkészítését követően ezt is továbbítjuk, ennek javítására szintén van lehetőség!

Animációs videó kivitelezése, videós utómunkálatok

Az eddigi elkészített tervek alapján elkezdjük az animációs videó készítését. Az animáció készítése közben folyamatosan anyagokat küldünk a megrendelőnek, szem előtt tartva a rajzfilm gyártásának folyamatát!

Animációs videó véglegesítése

 Az elkészített teljes hossz megtekintését követően is van lehetőség simításokra, ezek után újból továbbítjuk kijavítva az animációt megtekintésre! Az animációs videó készítés árai nem változnak a javítást illetőleg!

Az animáció készítés árak kiegyenlítése, az animáció produkciós minőségének átadása

Az animációs film díjkiegyenlítését követően pedig azonnal továbbítjuk a vízjel nélküli, teljes felbontású animációs filmet!