Animáció rendelés menete, az animáció készítés folyamata - Rajzfilmanimacio.hu

Hogyan zajlik a Rajzfilmanimacio.hu-nál az animáció rendelés menete?
Számunkra a legfontosabb, hogy a leendő ügyfeleinkkel együttműködve egy olyan marketing eszközt teremtsünk az arculatához kialakítva, amit hosszú távon megkönnyíti szolgáltatásuk értékesítését és fel tudja azt használni bármilyen üzleti célra.

Az animáció rendelés után kialakított munkafolyamatot az alábbi bekezdésekben olvashatja!

animáció rendelés menete
Storyboard - az animáció képes forgatókönyvének felépítése

Konzultáció az animáció stílusával és tartalmával kapcsolatosan

Rövid konzultációt követően a reklámszöveg alapján elkészítjük a szöveges forgatókönyvet, majd elküldjük megtekintésre. A forgatókönyv javítására ártól függetlenül van lehetőség, akár az animáció készítése közben is!

Megbízási szerződés kitöltése

A megbízási szerződés kitöltését és aláírását követően - ami az animáció díját és a határidőt is tartalmazza - kezdjük el az animációs munkálatokat.

Igény szerint a meglévő szöveges forgatókönyv mellé a képes forgatókönyvet készítjük el, ami jelenetről jelenetre tartalmazza vázlatosan a szöveges forgatókönyv szerinti képi megjelenítését.

Rajzfilmfigurák megtervezése - Rajzfilm animáció készítése esetén

Igény szerint a meglévő szöveges forgatókönyv mellé a képes forgatókönyvet készítjük el, ami jelenetről jelenetre tartalmazza vázlatosan a szöveges forgatókönyv szerinti képi megjelenítését.

Termék lemodellezése 3D-ben - 3D animáció készítés esetén

A megrendelő által küldött referenciaképek alapján elkészítjük a bemutatni való termék valószerű 3D-s modelljét. Az elkészítését követően ezt is továbbítjuk, ennek javítására szintén van lehetőség!

Animációs videó kivitelezése

Az eddigi elkészített tervek alapján elkezdjük az animációs videó készítését. Az animáció készítése közben folyamatosan anyagokat küldünk a megrendelőnek, szem előtt tartva a rajzfilm gyártásának folyamatát!

Animációs videó véglegesítése, utómunkálatok

 Az elkészített teljes hossz megtekintését követően is van lehetőség simításokra, ezek után újból továbbítjuk kijavítva az animációt megtekintésre! Az animációs videó készítés árai nem változnak a javítást illetőleg!

Díjkiegyenlítés, az animáció produkciós minőségének átadása

Az animáció készítés díjkiegyenlítését követően pedig azonnal továbbítjuk a vízjel nélküli, teljes felbontású animációs filmet!
animáció rendelés menete

Bármilyen egyéb jellegű kérdésekért az animáció készítésével kapcsolatosan keressen most az alábbi elérhetőségeken!