Animációs videó készítés az Ön kínálatához testreszabva!

Ingyen és bérmentve van lehetőség interaktívan közreműködni az animációs videó készítés menetébe! Akár a lapra rajzolt figurákat is digitálisan fel tudjuk dolgozni, a fehér táblás animációtól kezdve a South Park stílusú papírkivágásos rajzfilm stíluson keresztül az eltúlzott karikaturisztikus, visszafogott rajzfilmekig bármilyen kinézetet reprodukálunk!

A célközönségek az özönlő információk közül nehezen szűrik ki, mit fogadjanak be tudatalattijukba és mit ne, viszont a vizuális élmények - többek közt az animációs film - sokkal inkább az emberek emlékezetében maradnak! Ezért is szeretünk egyedi rajzfilmet kialakítani az előre legyártott sablonok helyett, hogy a

reklám animáció készítés
A YouTube-on a elterjedtebb manapság a reklámozás!

Reklám rajzfilm - M5 Center

A francia trikolór színeivel és egy egyszerű piktogram figurával ellátott rövid reklám rajzfilm ami a különböző járművek biztosítását mutatja be. A zenét és a hangeffekteket bérmentve biztosítottuk az animációhoz.

További információkért kattintson a gombra!

Animált infografika, magyarázó animáció készítése letisztult, lényegretörő grafikai elemekkel.

  • A vállalkozás színeihez kialakítva.
  • Akár narrációt is tudunk biztosítani hozzá.
  • Különböző hosszúságokban elérhető.

További kedvezményeinkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hosszabb terjedelmű animációs videó készítés megadott történettel. A képi tartalmat, a hangeffekteket, kameramozgásokat a rajzfilm forgatókönyvében terveztük meg.

Alább láthatóak az animációhoz készített ceruzás, majd a digitálisan feldolgozott karaktertervek.

Reklámfilm a Chiliszoszok.hu számára

A balra látható animációs reklámfilm egyedi karakterrel, általunk kitalált rövid vicces történettel készült. Az ördög a fagyos poklában az íróasztalánál az interneten talál a csípős chiliszószra, amit a hamburgeréhez használ fel, viszont ezáltal nem csak a hamburgerét teszi elviselhetőbbé.

Bemutató rajzfilm animáció - Fabatkó

A bal oldali animációs kisfilmben szereplő mesekönyv figurák a bemutatni való könyvből lettek továbbítva beszkennelt formában, azokat vektorizálva dolgoztuk fel a reklámfilmhez. Az animációhoz ingyen és bérmentve biztosítottuk az aláfestő zenét.

Animációs reklámspot - iTarget

  • Félperces animációs reklámspot elérhetőséggel
  • Egyedi figurákkal ellátott rajzfilm
  • Szabadon felhasználható, jogdíjmentes zene biztosítása